Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohet personi i kërkuar për ‘vjedhje të rëndë’ në Suharekë

Prizren, 15 mars 2023
Me datën 14 mars 2023, rreth orës 15:40, hetuesit e Stacionit Policor të Suharekës, bazuar në informacionet e mbledhura përmes rrugëve operative, kanë lokalizuar dhe kanë arrestuar të dyshuarin L. C. (23 vjeçar).
I njëjti ka qenë në kërkim policor për veprën penale ‘vjedhje e rëndë’ ndërsa arrestimi i tij është bërë në Suharekë, në bazë të URDHËRARRESTIT të lëshuar nga Gjykata Themelore në Prizren-dega në Suharekë.
Pas arrestimit të personit të kërkuar, nga njësitet përkatëse policore, i njëjti është dërguar në burgun e Prishtinës, në Hajvali, në vuajtje të dënimit me burg në kohëzgjatje prej 1 (një) viti.

Biografia

Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Republikës së Kosovës

z. Gazmend HOXHA

https://www.facebook.com/KosovoPolice
Statstikat e përgjithshme: 2023-03-28
0
Aksidentet Fatale
19
Aksidentet Me te Lenduar
37
Aksidentet Pa te Lenduar
1864
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
33
Arrestime
21
Ne Mbajtje