Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Drejtori i Përgjithshëm i PK-së me menaxhmentin e lartë merr pjesë në promovimin e librit dhe ekspozitës për 21 zyrtarët policor të rënë në krye të detyrës

Statstikat e përgjithshme: 2020-10-23
0
Aksidentet Fatale
12
Aksidentet Me te Lenduar
21
Aksidentet Pa te Lenduar
968
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
49
Arrestime
33
Ne Mbajtje