Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Sot më 23.03.2023, Drejtori i Përgji...

Sot më 23.03.2023, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Gazmend Hoxha me stafin e tij, priti…

Drejtori i përgjithshëm i Policisë ...

Prishtinë, 20 mars 2023 Sot në orët e paradites drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës z.Gazmend Hoxha,…

Drejtori i përgjithshëm i Policisë,...

Prishtinë, 16 mars 2023 Sot, më datën 16.03.2023, në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Kosovës, drejtori i…

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë ...

Me datën 15.03.2023, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës, u mbajt një takim zyrtar…

Menaxhmenti i Policisë së Kosovës v...

Menaxhmenti i Policisë së Kosovës vizituan familjen Jashari dhe nderuan dëshmorët në Prekaz Prishtinë, 14 mars 2023 Drejtori…

Drejtori i përgjithshëm, Gazmend Hox...

Prishtinë, 13 mars 2023 Drejtori i përgjithshëm kolonel Gazmend Hoxha me bashkëpunëtor, priti në takim ambasadorin e Shqipërisë…

Pranim-dorëzimi i detyrës së drejto...

Pranim-dorëzimi i detyrës së drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës Prishtinë, 13 mars 2023 Sot, më 13…

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë ...

Prishtinë, 10 mars 2023 Drejtori i Përgjithshëm i PK-së, z. Gazmend Hoxha, në vazhdën e takimeve zyrtare, ka…

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë ...

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, z. Gazmend Hoxha, priti në takim zyrtar këshilltarin e lartë të…

Drejtori i Policisë Federale të Kufi...

Prishtinë 08 mars 2023, Në ambientet e drejtorisë së përgjithshme të Policisë së Kosovës, Ministri i Punëve të…

Biografia

Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Republikës së Kosovës

z. Gazmend HOXHA

https://www.facebook.com/KosovoPolice
Statstikat e përgjithshme: 2023-03-13
0
Aksidentet Fatale
16
Aksidentet Me te Lenduar
12
Aksidentet Pa te Lenduar
1565
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
41
Arrestime
18
Ne Mbajtje