Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z.Rashit Qalaj, priti në vizitë zyrtare Shefin e Stafit të KFOR-it Brigadier General Shawn A. HARRIS United States Army

Prishtinë

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z.Rashit Qalaj, priti në vizitë zyrtare Shefin e Stafit të KFOR-it Brigadier General Shawn A. HARRIS United States Army, i cili është në përfundim të misionit të tij në Kosovë. Drejtori Qalaj falënderoi gjeneralin Harris për kontributin dhe bashkëpunimin e shkëlqyer me Policinë e Kosovës, me që rast i ndau një pllakë dhe letër falënderim në emër të Policisë së Kosovës.

 

Statstikat e përgjithshme: 2020-07-08
2
Aksidentet Fatale
18
Aksidentet Me te Lenduar
31
Aksidentet Pa te Lenduar
712
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
23
Arrestime
16
Ne Mbajtje