Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Rashit Qalaj, sot priti në takim Ambasadoren e Greqisë H.E Chryssoula Aliferi. Ambasadorja falënderoi Drejtorin e Përgjithshëm për punën e PK-së gjatë pandemisë, si dhe njoftoi për bashkëpunimin e shkëlqyer që kanë me departamentet e PK-së. Poashtu në këtë takim u diskutua edhe rreth mundësive të bashkëpunimit në fushën e sigurisë në mes të Policisë së Kosovës dhe Policisë së Greqisë.

Statstikat e përgjithshme: 2020-01-15
0
Aksidentet Fatale
20
Aksidentet Me te Lenduar
79
Aksidentet Pa te Lenduar
902
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
22
Arrestime
7
Ne Mbajtje