Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Drejtori i Policisë së Kosovës takon përfaqësues të institucioneve vendore dhe ndërkombëtare për “Zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës”

Statstikat e përgjithshme: 2021-04-19
0
Aksidentet Fatale
5
Aksidentet Me te Lenduar
17
Aksidentet Pa te Lenduar
879
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
13
Arrestime
12
Ne Mbajtje