Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Drejtoria Rajonale e Policisë – Prishtinë, po ndërmerr të gjitha masat e nevojshme operative -policore për të siguruar rendin dhe qetësinë publike në rajonin e Prishtinës

Prishtinë, 19 janar 2021 – Drejtoria Rajonale e Policisë – Prishtinë, po ndërmerr të gjitha masat e nevojshme operative -policore për të siguruar rendin dhe qetësinë publike në rajonin e Prishtinës.
Si rezutat I kontrolleve të shtuara që po kryen policia, me qëllim parandalimin dhe zbulimin e veprave kriminale, si dhe kapjen e personave që po qarkullojnë me armë, sot në tri lokacione të ndryshme (në ladjen Dardania, në lagjen Kolovicë dhe rrugën “Haxhi Zeka”), në Prishtinë, nga ana e zyrtarëve policor janë gjetë dhe sekuestruar :
-një revole
-dy pyshkë gjuetie
-dy kondakë të armëve të gjuetisë si dhe
-disa pjesë të mekanizmit të armëve të gjuetisë.
Personat e dyshuar janë shoqëruar në stacionet përkatëse policore dhe ndaj tyre në konsultim me prokurorin e shtetit janë iniciuar rastet për mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim të pa autorizuar të armës.
Statstikat e përgjithshme: 2021-02-23
1
Aksidentet Fatale
14
Aksidentet Me te Lenduar
42
Aksidentet Pa te Lenduar
1314
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
35
Arrestime
24
Ne Mbajtje