Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Ftesë për Shfaqjen “GADJO”-Festivali Multikulturor/Invitation to the “GADJO” Performance-Multicultural Festival

Policia e Kosovës / Divizioni i Polimit në Bashkësi, me ftesë të Organizatës Joqeveritare “ Zëri i Romëve, Ashkalive dhe Egjiptianëve” në Kosovë, mori pjesë në Edicionin e VI-të Festivalit Multikulturor “ Festojmë ngjashmëritë tona”, i cili kishte qëllim promovimin e diversitetit dhe bashkëjetesës së komuniteteve.
Policia e komunitetit u fokusua në aktivitetin e argëtimit të fëmijëve ku ishte një rast i veçantë për të festuar ngjashmëritë dhe diversitetein kulturor mes komuniteteve të ndryshme. Gjatë aktivitetit, policia shpërndau flamuj dhe fletore për fëmijë, duke synuar t’i edukojë ata për rendësin e respektit reciprok dhe bashkëjetesës paqësore.
Statstikat e përgjithshme: 2024-06-03
0
Aksidentet Fatale
21
Aksidentet Me te Lenduar
31
Aksidentet Pa te Lenduar
1521
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
11
Arrestime
03
Ne Mbajtje