Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Kërkesë për bashkëpunim

Pejë, 26 Shkurt 2021
Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore Pejё, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.
Personi i kërkuar është:
• KUSHTRIM (Luan) BOJAJ i lindur me 10.06.1995 nё Klinë.
I denuari është i kërkuar për veprat penale:
• “Vjedhje e rëndë”
Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.
Ne kuadër te Drejtorisë Rajonale te Policisë ne Peje gjate javës qe po leme pas ka realizuar 9 (Nëntë) urdhëresa te gjykatës dhe te dyshuarit janë dërguar ne vuajtje te dënimit.
Fale bashkëpunimit me qytetarët kemi arritur te realizojmë urdhëresat e lartcekura me larte, andaj presim qe edhe ne te ardhmen nje bashkëpunim i tille te vazhdoj.
Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, çdo të Premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.
Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:
– 192 dhe 080019999 (pa pagesë)
– 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë
– E-mail adresa: info@kosovopolice.com
May be a closeup of 1 person dhe E brendshme
Statstikat e përgjithshme: 2021-04-19
0
Aksidentet Fatale
5
Aksidentet Me te Lenduar
17
Aksidentet Pa te Lenduar
879
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
13
Arrestime
12
Ne Mbajtje