Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

KOMUNIKATË PËR MEDIA

KOMUNIKATË PËR MEDIA – SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

Informatë shtesë lidhur me personat e plagosur në Shtërpcë
Sqarim për media
Në lidhje me personat e plagosur në Shtërpcë , fillimisht nga informatat e para që kemi pranuar, ju kemi njoftuar se janë plagosur dy persona, një person 11 vjeçar dhe një person 31 vjeçar.
Mirëpo, Sektori Rajonal i Hetimeve, pasi ka bërë verifikimin e personave të plagosur dhe moshës së tyre, rezulton të jenë plagosur, një person 11 vjeçar dhe një person 21 vjeçar.
Dodatne informacije u vezi sa ranjenim licima u Štrpcu
Pojašnjenje za medije
Što se tiče ranjenih lica u Štrpcu, prvobitno od prvih informacija koje smo dobili obavestili smo vas da su povredjene dve osobe, jedno lice 11 godina i drugo 31 godinu.
Međutim, Regionalni Sektor Istrage je nakon provere povredjenih lica i njihove starosti, utvrdio da su povredjene osobe jedan 11 godišnjak i drugi 21 godišnjak.
KOMUNIKATË PËR MEDIA
Informata shtesë në lidhje me rastin e plagosjes së dy personave në Shtërpcë
Policia Rajonale e Ferizajt, pas një pune intenzive hetimore, grumbullimit të informacioneve në terren, pasi kanë identifikuar e më pas kanë arrestuar të dyshuarin A.K (M/K) i moshës 33 vjeçar, hetuesit rajonal kanë gjetur e më pas kanë konfiskuar armën e zjarrit (pistoletë) me të cilën dyshohet se është kryer vepra penale.
Si provë materiale është konfiskuar edhe automjeti i udhëtarëve me të cilën dyshohet se ka lëvizur i dyshuari.
Për informata tjera do të njoftoheni me kohë.
SAOPŠTENJE ZA MEDIJE
Dodatne informacije u vezi sa slučajem gde su dve osobe ranjene u Štrpcu
Regionalna Policija Uroševac je nakon intenzivnog istražnog rada, prikupljanja obaveštenja na terenu, nakon identifikovanja, a potom i hapšenja osumnjičenog A.K (M/K) starosti 33 godine, regionalni istražnici su pronašli i potom oduzeli vatreno oružje (pištolj) kojim se sumnja da je izvršeno krivično delo.
Kao materijalni dokaz oduzeto je i putničko vozilo kojim se osumnjičeni kretao.
Za ostale informacije bićete blagovremeno obavešteni
KOMUNIKATË PËR MEDIA
Arrestohet i dyshuari për plagosjen e dy personave në Shtërpcë
Policia Rajonale e Ferizajt, pas një pune intenzive hetimore , grumbullimit të informacioneve në terren kanë identifikuar e më pas kanë arrestuar të dyshuarin A.K (M/K) i moshës 33 vjeçar.
I dyshuari është duke u shoqëruar në Policinë Rajonale të Ferizajt, përkatësisht Sektorin Rajonal të Hetimeve, për veprime tjera hetimore.
Për informata tjera do të njoftoheni me kohë.
SAOPŠTENJE ZA MEDIJE
Uhapšen je osumnjičeni za ranjavanje dve osobe u Štrpcu
Regionalna Policija Uroševca je nakon intenzivnog istražnog rada, prikupljanja informacija na terenu, identifikovala i potom uhapsila osumnjičenog A.K (M/K) star 33 godine.
Osumnjičeno lice je privedeno u Regionalnu Policiju u Uroševcu, odnosno u Regionalni Sektor Istrage, za dalje istražne radnje.
Za ostale informacije bićete blagovremeno obavešteni.
KOMUNIKATË PËR MEDIA
Plagosen dy persona në Shtërpcë
Sot, më 06.01.2023 rreth orës 15:19, policia (Stacioni Policor Shtërpcë) ka pranuar një informatë se në fshatin Drajkovc të Shtërpcës dy persona, njëri rreth 11 vjeçar dhe tjetri rreth 31 vjeçar janë plagosur nga arma e zjarrit nga personi/persona të panjohur i cili/të cilët ishin me një automjet të udhëtarëve në lëvizje, që po qarkullonte nga Shtërpca në drejtim të Ferizajt dhe më pas janë larguar nga vendi i ngjarjes. Dy të lënduarit për ndihmë mjekësore janë dërguar në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Shtërpcë dhe pas marrjes së ndihmës së parë në Shtërpcë, për tretman të mëtutjeshme mjekësor janë dërguar me autoambulancë për në Graçanicë. Të dy të plagosurit, nga informacionet që kemi, janë jashtë rrezikut për jetë.
Janë marrë të gjitha veprimet nga policia, policia e rendit e më pas hetuesit policorë dhe krimteknika nga Sektori Rajonal i Hetimeve, nën autorizim të prokurorit kujdestar nga PTH-Ferizaj kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe i kanë nisur hetimet.
Aktualisht rruga që qonë për në Shtërpcë është e bllokuar nga të dy drejtimet e lëvizjes.
Për informata shtesë do të njoftoheni me kohë.
SAOPŠTENJE ZA MEDIJE
Dve osobe ranjene u Štrpcu
Danas, 06.01.2023 oko 15:19 časova, policija (Policijska Stanica Štrpce) je primila informaciju da su u selu Drajkovc u Štrpcu dve osobe jedna stara oko 11 godina a druga oko 31 godina ranjena vatrenim oružjem od nepoznate osobe/lica koji je/su bili u putničkim vozilu u pokretu koje se kretalo iz Štrpca u pravcu Uroševca i potom se udaljio/li sa lice mesta.
Dvojica povredjenih su poslata u Centar porodične medicine u Štrpcu radi pružanja medicinske pomoći i nakon ukazane prve pomoći u Štrpcu, kolima Hitne pomoći su poslati u Gračanicu na dalje lečenje.
Obojica povredjenih su, prema informacijama kojima raspolažemo, van životne opasnosti.
Preduzete su sve radnje od strane policije, policije reda, a zatim su na lice mesta izašli policijski istražnici i forenzičari Regionalnog Sektora Istrage, po ovlašćenju tužioca OT-Uroševac, koji su započeli istragu.
Trenutno je put koji vodi ka Štrpcu blokiran u oba smera saobraćaja. Za dodatne informacije bićete blagovremeno obavešteni.
Statstikat e përgjithshme: 2024-06-03
0
Aksidentet Fatale
21
Aksidentet Me te Lenduar
31
Aksidentet Pa te Lenduar
1521
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
11
Arrestime
03
Ne Mbajtje