Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Ligji për Parandalimin dhe Luftimin e COVID19 na udhëzon se si të veprojmë në këtë situatë pandemike. Ky ligj na ndihmon që ta mbajmë veten dhe komunitetin ku jetojmë të sigurtë dhe të shëndoshë

Statstikat e përgjithshme: 2021-05-14
0
Aksidentet Fatale
33
Aksidentet Me te Lenduar
31
Aksidentet Pa te Lenduar
274
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
8
Arrestime
4
Ne Mbajtje