Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Ministri Veliu priti në takim Ministrin e Shëndetësisë dhe Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Kosovës

Statstikat e përgjithshme: 2020-01-15
0
Aksidentet Fatale
20
Aksidentet Me te Lenduar
79
Aksidentet Pa te Lenduar
902
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
22
Arrestime
7
Ne Mbajtje