Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Ndalohen për 48 orë, katër persona të dyshuar për veprën lëndim i rëndë trupor

Nga hetuesit policor të stacionit Veriu në Prishtinë, janë intervistuar katër persona të dyshuar për veprën lëndim i rëndë trupor, që kanë ndodhur me datën 02.06.2024, në rrugën “Shpëtim Robaj”në Prishtinë.
Puna e hetuesve policor, është finalizuar sot, ku pas marrjes së disa veprimeve operative kanë arrit që të identifikojnë dhe sigurojnë prezencën e personave të dyshuar.
Personat e dyshuar me vendim prokurorit të shtetit, pas intervistimit janë dërguar në qendrën e mbajtjes.
Njërit prej personave të dyshuar i është iniciuar edhe një rast i armëmbajtjes pa leje, pasi të njëjtit i është sekuestruar një armë zjarri.
Zadržana na 48 sati, četiri lica osumnjičena za krivično delo teške telesne povrede
Policijski istražnici stanice Sever u Prištini saslušali su četiri lica osumnjičena za krivično delo teške telesne povrede koje se dogodilo dana 02.06.2024. godine u ulici „Shpetim Robaj“ u Prištini.
Danas je okončan rad policijskih istražnika, koji su nakon preduzimanja više operativnih radnji uspeli da identifikuju i osiguraju prisustvo osumnjičenih lica.
Osumnjičeni su, odlukom državnog tužioca, nakon obavljenog razgovora, poslati u centru za zadržavanje.
Protiv jednog od osumnjičenih pokrenut je i slučaj posedovanja oružja bez dozvole, pošto je od njega oduzeto jedno vatreno oružje.
Statstikat e përgjithshme: 2024-06-03
0
Aksidentet Fatale
21
Aksidentet Me te Lenduar
31
Aksidentet Pa te Lenduar
1521
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
11
Arrestime
03
Ne Mbajtje