Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Në AKSP fillon trajnimi i gjeneratës 56-të të kadetëve policor

Sot, më 18.1.2021 në ambientet e Akademisë së Kosovës për Siguri Publike ka filluar trajnimi i gjeneratës së 56-të, ku 207 kadetë policorë të Policisë së Kosovës kanë nënshkruar kontratën.
Kadetëve të rinj mirëseardhje ju dëshiruan stafi menaxhues nga Divizioni i Trajnimit të Policisë së Kosovës së bashku me instruktorë policorë, njëkohësisht ju dëshiruan suksese dhe i inkurajuan që të angazhohen maksimalisht në marrjen e njohurive teorike dhe praktike në mënyrë që këto njohuri të fituara t’i zbatojnë pas fillimit të punës në stacione policore.
Përmes këtij trajnimi kadetët policorë marrin njohuritë e nevojshme sipas standardeve me të larta evropiane për t’i kryer detyrat me profesionalizëm në shërbim të qytetarëve.
Policia e Kosovës në bashkëpunim me AKSP-në do të ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme që përcaktojnë rregullat e IKSHPK-së për mbajtjen e trajnimit/mësimit, gjatë kësaj situate të pandemisë.
Statstikat e përgjithshme: 2021-02-23
1
Aksidentet Fatale
14
Aksidentet Me te Lenduar
42
Aksidentet Pa te Lenduar
1314
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
35
Arrestime
24
Ne Mbajtje