Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Nënshkruhet Marrëveshja e Mirëkuptimit ndërmjet Policisë së Kosovës dhe Agjencisë Kadastrale të Kosovës

Sot më 17.11.2020, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës u nënshkrua Marrëveshja e Mirëkuptimi ndërmjet Policisë së Kosovës dhe Agjencisë Kadastrale të Kosovës, për qasjen në regjistrin për të drejtat në pronën e paluajtshme dhe sistemin e adresave.
U.D. Drejtori i Përgjithëm i PK-së, z. Samedin Mehmeti dhe Drejtori Ekzekutivi i AKK z. Avni Ahmeti, potencuan nevojën për thellimin e bashkëpunimit në koordinimin sa më efektiv në fushën e ofrimit dhe përkrahjes reciproke në mes këtyre dy institucioneve.
Statstikat e përgjithshme: 2021-01-26
0
Aksidentet Fatale
20
Aksidentet Me te Lenduar
37
Aksidentet Pa te Lenduar
1081
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
13
Arrestime
7
Ne Mbajtje