Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Policia e Kosovës lancoi Aplikacioni “Lajmëro Policinë”

Sot më 24 qershor 2020, nga Policia e Kosovës u lancua Aplikacioni “Lajmëro Policinë”, ky projekt do të jet edhe një mundësi tjetër alternative për qytetarët për raportim sa më të shpejt dhe efikas të rasteve të ndryshme dhe avancimit të mëtejmë të bashkëpunimit dhe komunikimit me Policinë e Kosovës.

Statstikat e përgjithshme: 2021-10-18
0
Aksidentet Fatale
16
Aksidentet Me te Lenduar
21
Aksidentet Pa te Lenduar
528
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
19
Arrestime
18
Ne Mbajtje