Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

“Policia e Kosovës me fushatë mobilizuese në zbatimin e masave Anti COVID- 19“

Policia e Kosovës, Drejtoria Rajonale Policisë së Kosovës në Gjilan, në zbatimin e planit operativ dhe realizimin e vendimeve të institucioneve shtetërore në parandalim të përhapjes së pandemisë, sot me njësitet e policisë në komunitet nga stacioni policor i Gjilanit, ka shpërndarë poster senzibilizues Anti COVID-19 në Drejtorinë e Arsimit në Gjilan dhe në shkolla fillore të qytetit.
Statstikat e përgjithshme: 2021-01-26
0
Aksidentet Fatale
20
Aksidentet Me te Lenduar
37
Aksidentet Pa te Lenduar
1081
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
13
Arrestime
7
Ne Mbajtje