Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Policia e Kosovës në kontroll të mjeteve të transportuese

Policia e Kosovës, Njësia për Kontroll të Autostradave është duke zbatuar Planin Operativ “Mjetet e Transportit”. Ky plan po zbatohet me qëllim të kontrollimit të gjendjes teknike të mjeteve të transportit dhe parandalimin e aksidenteve në autostrada.
Statstikat e përgjithshme: 2021-06-16
0
Aksidentet Fatale
18
Aksidentet Me te Lenduar
29
Aksidentet Pa te Lenduar
1729
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
17
Arrestime
14
Ne Mbajtje