Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Policia e Kosovës pranoi një donacion nga regjimenti MSU Karabinieri-KFOR

Prishtinë 16 shtator 2020,
 
Sot me 16.09.2020, Policia e Kosovës  pranoi një donacion nga regjimenti MSU Karabinieri-KFOR, i cili ka të bëjë me dhurimin e njëzet e dy (22) Ozonifikatorëve, të cilët do të jenë në dispozion të përdorimit nga ana e Policisë së Kosovës.
 
Akti i dorëzimit të donacionit u bë nga Kolonel Enio SIMONE Komandant i Regjimenti të MSU Karabineri, tek Drejtori i Përgjithshëm i PK-se z.Rashit Qalaj, i cili falenderojë Komandantin e MSU-së për donacionin, perkrahjen dhe mbështetjen e vazhdueshme që MSU-ja ka bërë ndaj Policisë së Kosovës.
Statstikat e përgjithshme: 2020-10-23
0
Aksidentet Fatale
12
Aksidentet Me te Lenduar
21
Aksidentet Pa te Lenduar
968
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
49
Arrestime
33
Ne Mbajtje