Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Policia e Kosovës sot pranoi një donacion me maska mbrojtëse dhe dezinfektues nga Ambasada Amerikane (Office of Defense Cooperation)

Statstikat e përgjithshme: 2020-10-23
0
Aksidentet Fatale
12
Aksidentet Me te Lenduar
21
Aksidentet Pa te Lenduar
968
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
49
Arrestime
33
Ne Mbajtje