Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

“Policia e Kosovës, Stacioni Policor-Viti, të mobilizuar në zbatim të masave Anti -COVID-19“

Policia e Kosovës, Stacioni Policor-Viti, është i përkushtuar në zbatimit të masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës dhe institucionet e shëndetësisë si pasojë e pandemisë Covid 19.

Në raste të veçanta Policia e Kosovës po ashtu asiston inspektorët sanitar komunal, për respektim të masave Anti COVID-19.

Policia e Kosovës është e përkushtuar në krijimin e një ambienti prosperues për të gjithë qytetarët e vet.

Statstikat e përgjithshme: 2021-01-26
0
Aksidentet Fatale
20
Aksidentet Me te Lenduar
37
Aksidentet Pa te Lenduar
1081
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
13
Arrestime
7
Ne Mbajtje