Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Policia e Ksovës vazhdon angazhimin për respektim të masave anti COVID dhe kufizimeve të vendosura

Policia e Kosovës me njësitet e saj dhe autoritetet tjera ende po kontribuon ditën dhe natën, që të parandalohet përhapja e pandemisë.
Duke respektuar masat dhe duke iu përmbajtur rregullave të përcaktuara, së bashku mund ta tejkalojmë këtë situatë.
Statstikat e përgjithshme: 2021-06-16
0
Aksidentet Fatale
18
Aksidentet Me te Lenduar
29
Aksidentet Pa te Lenduar
1729
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
17
Arrestime
14
Ne Mbajtje