Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Prishtinë, 01 shkurt 2021, Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Samedin Mehmeti, realizoi një takim virtual me menaxhmentin e lartë të PK-së, me drejtorët e departamenteve, drejtorët e divizioneve dhe drejtorët rajonal. Në këtë takim u diskuta për vazhdimin e angazhimit policor në garantimin e rendit dhe sigurisë publike, ngritjen e integritetit policor, zbatimin e ligjit dhe ndërmarrjen e masave të parapara në interes të shëndetit publik.

Statstikat e përgjithshme: 2021-04-19
0
Aksidentet Fatale
5
Aksidentet Me te Lenduar
17
Aksidentet Pa te Lenduar
879
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
13
Arrestime
12
Ne Mbajtje