Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Sekuestrohen 16 kartela grafike dhe 3 aparate për prodhimin e kriptovalutave

Me datë 13.01.2022, njësitet policore të Fushë Kosovës, në bashkëpunim me ekipin e KEDS dhe zyrtarët e Doganës së Kosovës, në rrugën “Fahri Fazliu” në Fushë Kosovë, kanë gjetur dhe sekuestruar 3 aparate për prodhimin e kriptovalutave dhe 16 kartela grafike.

Marrë parasyshë procedurat ligjore lidhur me këtë rast, veprimet e mëtejme do të ndërmerren nga Dogana e Kosovës.

Zaplenjeno je 16 grafičkih kartica i 3 uredjaja za proizvodnju kriptovaluta.

Dana 13.01.2022, policijske jedinice Kosova Polja u saradnji sa ekipom KEDS-a i službenicima Carine Kosova, u ulici “Fahri Fazliu” u Kosovom Polju, pronašli su i zaplenili 3 uredjaja za proizvodnju kriptovaluta i 16 grafičkih kartica.

S obzirom na zakonske procedure u vezi sa ovim slučajem dalje radnje će preduzeti Carina Kosova.

Statstikat e përgjithshme: 2022-05-24
0
Aksidentet Fatale
16
Aksidentet Me te Lenduar
37
Aksidentet Pa te Lenduar
1884
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
21
Arrestime
15
Ne Mbajtje