Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Sekuestrohet një revole dhe municion në Prishtinë

Policia e Rajonit të Prishtinës, respektivish zyrtatët e stacionit policor Qendra, sot rreth orës 03:00, në rrugën “Mark Isaku” në Prishtinë, në pikë kontrolli kanë ndaluar një veturë të tipit Smart, në të cilën gjendeshin dy persona. Pas një kontrolli të detajuar që u është bërë personave dhe veturës, policia ka arritur që të gjej dhe të sekuestroj:
-një (1) revole të tipit EKOL , si dhe
-3 fishekë.
I dyshuari ( pasagjer në veturën e sipërshënuar)
-F. O. mashkull 50 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës,
është shoqëruar në stacionin policor dhe ndaj tij është iniciuar rasti për mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim të pa autorizuar të armës.
Statstikat e përgjithshme: 2021-02-23
1
Aksidentet Fatale
14
Aksidentet Me te Lenduar
42
Aksidentet Pa te Lenduar
1314
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
35
Arrestime
24
Ne Mbajtje