Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Siguria rrugore dhe veprimet policore që kanë për synim arritjen e objektivave në parandalim të aksidenteve, u përcollën nga afër nga menaxhmenti i lartë i Policisë

Statstikat e përgjithshme: 2021-01-21
1
Aksidentet Fatale
13
Aksidentet Me te Lenduar
31
Aksidentet Pa te Lenduar
1188
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
26
Arrestime
15
Ne Mbajtje