Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Sot, me datën 15 tetor 2020, Drejtoria e Shërbimeve Shëndetësore e Policisë së Kosovës, në bashkëpunim me QKKTGJ, ka organizuar kampanjën ”Dhurimi vullnetar i gjakut “

Sot, me datën 15 tetor 2020, Drejtoria e Shërbimeve Shëndetësore e Policisë së Kosovës, në bashkëpunim me QKKTGJ, ka organizuar kampanjën ”Dhurimi vullnetar i gjakut ” në ambientet e Akademisë së Kosovës për Siguri Publike, në Vushtrri. 

Me këtë rast kanë dhuruar gjak një numër i konsiderueshëm i kadetëve policorë, instruktorë policorë dhe staf nga agjenci tjera të sigurisë. Gjatë tërë kohës kujdes i është kushtuar respektimit të rregullave për mbrojtje nga COVID-19, sipas rekomandimeve të IKSHPK-së.

 

Statstikat e përgjithshme: 2021-05-14
0
Aksidentet Fatale
33
Aksidentet Me te Lenduar
31
Aksidentet Pa te Lenduar
274
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
8
Arrestime
4
Ne Mbajtje