Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Sot, në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë, UNDP përmes Programit për Siguri në Kosovë

Sot, në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë, UNDP përmes Programit për Siguri në Kosovë, në zbatim të projektit të financuar nga Qeveria Gjermane për Departamentin e Policisë Kufitare të Kosovës, janë dhuruar pesë (5) endoscop për detektimin e armëve ilegale, municionit dhe eksplozivëve që tentojnë të kontrabandohen nëpërmes pikave të kalimit kufitar dhe vijës së gjelbër kufitare.
 
Policia e Kosovës  falënderon  UNDP-në për përkrahjen e vazhdueshme dhënë Policisë së Kosovës në  zhvillim të kapaciteteve njerëzore si dhe logjistike.

Statstikat e përgjithshme: 2021-01-26
0
Aksidentet Fatale
20
Aksidentet Me te Lenduar
37
Aksidentet Pa te Lenduar
1081
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
13
Arrestime
7
Ne Mbajtje