Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

U. d . drejtor i Përgjithshëm z. Samedin Mehmeti, sot priti në takim ambasadorin e Shqipërisë z. Qemal Minxhozi

U. d . drejtor i Përgjithshëm z. Samedin Mehmeti, sot priti në takim ambasadorin e Shqipërisë z. Qemal Minxhozi.
 
Ambasadori uroi drejtorin për pozitën si dhe rikonfirmoi përkrahjen e ambasadës për Policinë e Kosovës.
 
U. d. drejtori i Përgjithshëm falenderoi ambasadorin për përkrahjen e deritanishme dhe theksoi se Policia e Kosovës mbetet e përkushtuar në përmbushjen e objektivave të saj duke u angazhuar në kryerjen e detyrave dhe përgjegjësive ligjore në funksion të sigurisë së përgjithshme.
Statstikat e përgjithshme: 2021-01-26
0
Aksidentet Fatale
20
Aksidentet Me te Lenduar
37
Aksidentet Pa te Lenduar
1081
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
13
Arrestime
7
Ne Mbajtje