Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

U. d. drejtori i Përgjithshëm, z. Samedin Mehmeti, sot, me datën 29.10.2020, ka takuar zëvendësministrin e Punëve të Brendshme, z. Yildiray Bayrami

U. d. drejtori i Përgjithshëm, z. Samedin Mehmeti, sot, me datën 29.10.2020, ka takuar zëvendësministrin e Punëve të Brendshme, z. Yildiray Bayrami dhe zv kryeparlamentarin, njëherazi kryetarin e Partisë Demokratike Turke të Kosovës (KDTP), z. Fikrim Damka.

Statstikat e përgjithshme: 2021-01-26
0
Aksidentet Fatale
20
Aksidentet Me te Lenduar
37
Aksidentet Pa te Lenduar
1081
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
13
Arrestime
7
Ne Mbajtje