Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

UNDP zyra në Kosovë dhuroi donacion për Policinë e Kosovës

Sot më 23.06.2020, United Nations Development Programme (UNDP) zyra në Kosovë dhuroi donacion për Policinë e Kosovës 1200 maska dhe 4500 doreza, të cilat do t’iu shërbejnë zyrtarëve policor në funksion të parandalimit dhe mbrojtjes së shëndetit gjatë menaxhimit të situatës me COVID-19.

 

Statstikat e përgjithshme: 2020-07-08
2
Aksidentet Fatale
18
Aksidentet Me te Lenduar
31
Aksidentet Pa te Lenduar
712
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
23
Arrestime
16
Ne Mbajtje