Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Vazhdojnë aktivitetet për shënimin e ditës botërore të përkujtimit të viktimave në trafikun rrugor “PËRKUJTO, MBËSHTET & VEPRO”

Në kuadër të aktiviteteve për shënimin e Ditës Botërore të Përkujtimit të Viktimave në Trafikun Rrugor, për vitin 2020, ka vazhduar aktiviteti  sa i përket monitorimit dhe kontrollimit të shpejtësisë në autostrada. Aktivitet që ka për qëllim sensibilizimin e pjesëmarrësve në trafikun rrugor në respektim të kufizimeve të shpejtësisë dhe përshtatjen e shpejtësisë me kushtet e rrugës, pasi që konsiderohet njëri nga shkaktarët kontribuues në aksidentet fatale dhe aksidentet me lëndime.
 
#WDoR2020, #RememberSupporAct, #kosovo, #roadvictims, @WDREMEMBRANCE dhe @FEVR.
Statstikat e përgjithshme: 2021-01-26
0
Aksidentet Fatale
20
Aksidentet Me te Lenduar
37
Aksidentet Pa te Lenduar
1081
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
13
Arrestime
7
Ne Mbajtje