Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Zyrtarët policor të rajonit të Prishtinës, realizuan 136 urdhëresa të gjykatës

Nga zyrtarët policor të rajonit Prishtinës , që nga e hëna deri sot (11-17shtator 2023), në lokacione të ndryshme e aksione të ndara, janë realizuar 136 urdhëresa të Gjykatës, prej tyre 33 urdhëresa për vepra penale dhe 103 për kundërvajtje, seanca, verifikime etj.
Konform urdhëresave, pas përfundimit të procedurave policore, personat e dënuar me burgim janë dërguar për vuajtje të dënimit, ndërsa personat e dënuar me gjobë, janë liruar, pasi të njëjtit kanë kryer obligimet e caktuara në urdhëresa.
Statstikat e përgjithshme: 2023-09-14
0
Aksidentet Fatale
25
Aksidentet Me te Lenduar
49
Aksidentet Pa te Lenduar
2282
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
10
Arrestime
9
Ne Mbajtje