Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës priti në takim zyrtar kyeshefin ekzekutiv të Inspektoratit Policor të Kosovës

Me datën 15.03.2023, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës, u mbajt një takim zyrtar ndërmjet drejtorit të Përgjithshëm të PK-së z. Gazmend Hoxha dhe kryeshefit ekzekutiv të Inspektoratit Policor të Kosovës z. Kushtrim Hodaj.
Gjatë këtij takimi drejtori i Përgjithshëm i PK-së pranoi urimet për emërimin e tij në pozitën e re, po ashtu u diskutua për avancimin e mëtejmë të marrëdhënieve ndërinstitucionale, me qëllim të arritjes së rezultateve sa më pozitive në interes të dy institucioneve.

Biografia

Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Republikës së Kosovës

z. Gazmend HOXHA

https://www.facebook.com/KosovoPolice
Statstikat e përgjithshme: 2023-03-28
0
Aksidentet Fatale
19
Aksidentet Me te Lenduar
37
Aksidentet Pa te Lenduar
1864
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
33
Arrestime
21
Ne Mbajtje