Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Kërkesë për bashkëpunim

Prizren, 24 nëntor 2023
Drejtoria Rajonale e Policisë në Prizren-Sektori i Hetimeve Rajonale, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar me autorizim të Prokurorisë Themelore Prizren, me qëllim lokalizimin të tije lëshon: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.
Personi është:
• XHEVDET Shaban SELIMI i lindur me 23.03.1986 Fshati Uglar/ Gjilan.
• Personi kërkohet , për veprën penale “Shkaktimi i rrezikut të përgjithshëm” i cili ka ndodhe me 22.11.2023 në Prizren.
Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të zhdukur në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.
Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:
– 192 dhe 080019999 (pa pagesë)
– 029 244 355-Drejtoria Rajonale Prizren
– E-mail adresa: [email protected]
Statstikat e përgjithshme: 2024-02-22
0
Aksidentet Fatale
12
Aksidentet Me te Lenduar
24
Aksidentet Pa te Lenduar
2215
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
12
Arrestime
10
Ne Mbajtje