Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Kërkesë për bashkëpunim

Pejë, 17 prill 2024 Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për…

Kërkohet një e dyshuar për Shpërdo...

Prizren, 17 Prill 2024 Sektori i Hetimeve të Stacionit të Policisë në Prizren është duke zhvilluar hetime lidhur…

Kërkesë për bashkëpunim – id...

Njësiti i hetimeve të stacionit Qendra, me autorizim nga prokuroria kompetente, kërkon ndihmë nga qytetarët në ofrimin e…

Kërkesë për bashkëpunim për vendo...

Njësiti i hetimeve të përgjitshme që operon në kuadër të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Prishtinë, me autorizim…

Kërkesë për bashkëpunim për vendo...

Njësiti i hetimeve të përgjitshme që operon në kuadër të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Prishtinë, me autorizim…

Kërkesë për bashkëpunim me qytetar...

Gjakovë, 21 mars 2024 Lidhur me rastin “Grabitje” dhe “Mbajtja në pronësi, kontroll, posedim të paautorizuar të armëve”…

Kërkesë për bashkëpunim – id...

Njësiti i hetimeve të stacionit policor Qendra në Prishtinë, me autorizim nga prokuroria kompetente, kërkon ndihmë nga qytetarët…

Kërkesë për bashkëpunim me qytetar...

Gjakovë, 19 mars 2024 Policia e Kosovës, Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjakovë, bazuar në autorizimin e Prokurorisë…

Kërkesë për bashkëpunim – id...

Njësiti i hetimeve të stacionit policor Veriu në Prishtinë, me autorizim nga prokuroria kompetente, kërkon ndihmë nga qytetarët…

Përsoni në kërkim – Besart (I...

-Besart (Ismet) Leka KATEGORIA E VEPRËS PENALE • Vjedhje e rëndë PËRSHKRIMI: Datëlindja: 14/11/1989 Policia e Kosovës, Drejtoria…

Statstikat e përgjithshme: 2024-03-18
0
Aksidentet Fatale
15
Aksidentet Me te Lenduar
26
Aksidentet Pa te Lenduar
1768
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
20
Arrestime
13
Ne Mbajtje