Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Kërkesë për bashkëpunim – identifikim të personit të dyshuar

Njësiti i hetimeve të stacionit policor Qendra në Prishtinë, me autorizim nga prokuroria kompetente, kërkon ndihmë nga qytetarët në ofrimin e informatave, të cilat do të ndihmonin në identifikimin dhe arrestimin e personit që shihet në fotografi.
E dyshuara kërkohet për përfshirje në një rast, Shplrdorim i pasurisë së huaj dhe keqpërdorim i karyelave bankare , që është raportuar në polici në nëntor të vitit 2023.
Të nderuar, për çdo informatë që mund të çojë në identifikimin e personit apo vendodhjes së saj, kontaktoni policinë në numrin e telefonit: 192.
Statstikat e përgjithshme: 2024-02-22
0
Aksidentet Fatale
12
Aksidentet Me te Lenduar
24
Aksidentet Pa te Lenduar
2215
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
12
Arrestime
10
Ne Mbajtje