Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Krerët e shtetit dhe menaxhmenti i lartë i Policisë së Kosovës nderojnë heronjtë e Kosovës

Prishtinë, 17 shkurt 2024
Me rastin e shënimit të gjashtëmbëdhjetë vjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës, Presidentja e shtetit, Kryeparlamentari dhe Kryeministri i Republikës së Kosovës, së bashku me menaxhmentin e lartë të Policisë së Kosovës, bënë homazhe pranë monumentit të policëve të rënë në detyrë.
Në shenjë nderimi, krerët e shtetit dhe drejtori i përgjithshëm i PK-së vendosen kurora me lule pran lapidarit të heronjve të Republikës së Kosovës.
Statstikat e përgjithshme: 2024-03-18
0
Aksidentet Fatale
15
Aksidentet Me te Lenduar
26
Aksidentet Pa te Lenduar
1768
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
20
Arrestime
13
Ne Mbajtje