Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Prezantohet raporti gjashtëmujorë i realizimit të detyrave që dalin nga ‘Strategjia, Policia e Drejtuar nga Inteligjenca dhe Policimit në Bashkësi’

Prishtinë, më 5 korrik 2024
Sot, më 05.07.2024, në një takim të mështeur nga OSBE-ja e ku morën pjesë drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Kolonel Gazmend Hoxha dhe eprorë të lartë të PK-së, përfaqësues të organizatave si: IPK-ja e UNDP-ja, u mbajt takimi ku u raportua rreth realizimit të Planit të Veprimit të strategjisë në fjalë.
Në takim, nga përfaqësuesi i Divizionit të Policimit në Bashkësi, u raportua për secilën nga objektivat dhe aktivitetet e Planit të Veprimit, duke shpalosur shkallën e realizimit, sfidat dhe rezultatet e arritura në përmbushje të aktiviteteve të kësaj strategjie.
\
Statstikat e përgjithshme: 2024-06-03
0
Aksidentet Fatale
21
Aksidentet Me te Lenduar
31
Aksidentet Pa te Lenduar
1521
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
11
Arrestime
03
Ne Mbajtje