Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohet një person i kërkuar në ...

Policët e stacionit në Shtime në bazë të një informacioni të pranuar kanë arritur që sot, datë 12.07.2024,…

Arrestohen katёr (4) persona të dysh...

Pejë, 12 korrik 2024 Drejtoria Rajonale e Policisë, Sektori Rajonal pёr Hetime DRP Pejё, mё datё 05.07.2024, ka…

Arrestohen dy persona tё dyshuar për...

Pejë, 12 korrik 2024 Drejtoria Rajonale e Policisё nё Pejё, Stacioni Policor Pejё, me datë 06.07.2024, ёshtё njoftuar…

Me datën 12.07.2024 Drejtori i Përgj...

Me datën 12.07.2024 Drejtori i Përgjithshëm i Policisë se Kosovës Kolonel. Gazmend Hoxha priti në një takim Drejtorin…

Drejtori i Departamentit të Rendit mb...

Prizren, 11 Korrik 2024 Sot drejtori i policisë i Drejtorisë Rajonale të Policisë në Prizren, Kolonel Faton Alija…

Informacion nga Policia e Kosovës

Personi i dyshuar që ndodhej në kërkim policor për “fajde” dhe “shtytje ne vetëvrasje” pas arrestimit nga autoritet…

Arrestohet i dyshuar për vrasje në t...

Gjilan, 11 korrik 2024 Njësiti i hetimeve rajonale Gjilan si rezultat i veprimeve operative hetimore, me datën 11.07.2024…

Dorëzohet në Polici çanta e gjetur ...

Gjilan, 11 korrik 2024 Sot me datën 11.07.2024 rreth orës 08:10 në Nënstacionin Policor në Pozheran një qytetar…

Drejtoria Rajonale e Policisë në Mit...

Mitrovicë, 11 korrik 2024 Drejtoria Rajonale e Policisë në Mitrovicën e Jugut, në vazhdimësi po ndërmerr veprime parandaluese…

Arrestohet i dyshuari për dhunë në ...

Gjilan, 11 korrik 2024 Me datën 10.07.2024 njësiti i hetimeve të Stacioni Policor në Partesh gjatë hetimit të…

Statstikat e përgjithshme: 2024-06-03
0
Aksidentet Fatale
21
Aksidentet Me te Lenduar
31
Aksidentet Pa te Lenduar
1521
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
11
Arrestime
03
Ne Mbajtje