Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Sekuestrohen dy armë në Prishtinë...

Prishtinë, 4 shkurt 2021 – Drejtoria Rajonale e Policisë – Prishtinë, po ndërmerr të gjitha masat e nevojshme…

Arrestohen dy të dyshuar për rastin ...

Prishtinë, 03 shkurt 2021 – Mbrëmë rreth orës 22:00, është raportuar se në një restorant në Llapnasellë, ka…

Urdhri operativ “Zgjedhjet e par...

Prishtinë 02 shkurt 2021 Policia e Kosovës, përmes hartimit të urdhrit operativ policor, me kohë ka bërë të…

Prishtinë, 01 shkurt 2021, Drejtori i...

Prishtinë, 01 shkurt 2021, Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Samedin Mehmeti, realizoi një takim virtual…

Arrestohet një person i dyshuar për ...

Pejë, 01 shkurt 2021 Me datë 01. 02. 2021 rreth orёs 00:40, patrolla e nёnstacionit Policor nё Groazhdec…

Kryeprokurori Lumezi dhe Drejtori Mehm...

Kryhet një operacion bastisjeje sekue...

Prishtinë, 01 shkurt 2021 – Drejtoria rajonale e policisë së Prishtinës ka ngritur prezencën policore dhe riorientuar shpërndarjen…

Komunikatë për media

Me datë 29.01.2021 rreth orës 02:30 Policia kishte pranuar një informatë se në Fushë Kosovë ka ndodhur një…

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Informacione dhe sqarim lidhur me rastin e arrestimit të tre personave të dyshuar për  vepra penale “sulm ndaj…

Statstikat e përgjithshme: 2021-02-25
0
Aksidentet Fatale
10
Aksidentet Me te Lenduar
27
Aksidentet Pa te Lenduar
1246
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
30
Arrestime
17
Ne Mbajtje