Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Realizohet një takim zyrtar lidhur me...

Realizohet një takim zyrtar lidhur me...

Prishtinë 11 shkurt 2021, Në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Kosovës është mbajtur një takim zyrtar lidhur…

Arrestohen katër të dyshuar  për ...

Policia është njoftuar se në shkollën e fshatit Pozheran të Vitisë, në se mes datave 14 dhe 17.01.2021,…

Sekuestrohet një armë

Prishtinë, 06 shkurt 2021 – Policia e rajonit të Prishtinës me qëllim të garantimit dhe ruajtjes së rendit…

Kërkesë për bashkëpunim

Pejë, 05 shkurt 2021 Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për…

Drejtori i Përgjithshëm i PK-së rea...

Prishtinë, më 5 shkurt 2021, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Samedin Mehmeti i shoqëruar nga…

Arrestohet i dyshuari për sulm ndaj p...

Prishtinë, 05 shkurt 2021 – Në zbatim të objektivave të Drejtorisë Rajonale të Policisë së Prishtinës po ndërmerren…

Arrestohet i dyshuari për ngacmim

Prishtinë, 04 shkurt 2021 – Policia e rajonit të Prishtinës në vazhdën e masave dhe veprimeve policore që…

Arrestohet i dyshuari për ngacmim

Prishtinë, 04 shkurt 2021 – Policia e rajonit të Prishtinës në vazhdën e masave dhe veprimeve policore që…

KOMUNIKATË PËR MEDIA

  Identifikohen 12 shtetas të huaj, të fshehur në një kamion me rimorkio që dyshohet se janë kontrabanduar…

Statstikat e përgjithshme: 2021-02-25
0
Aksidentet Fatale
10
Aksidentet Me te Lenduar
27
Aksidentet Pa te Lenduar
1246
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
30
Arrestime
17
Ne Mbajtje