Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Kërkesë për bashkëpunim

Prizren, 28 Dhjetor 2023 Drejtoria Rajonale e Policisë në Prizren-Sektori i Hetimeve i Stacionit Policor në Prizren, bazuar…

PERSON NË KËRKIM

Policia e Kosovës është duke hetuar rastin e grabitjes së armatosur dhe plagosjes së zyrtarit policor, të ndodhur…

Kërkesë për bashkëpunim – id...

Njësiti i hetimeve të stacionit policor Qendra në Prishtinë, me autorizim nga prokuroria kompetente, kërkon ndihmë nga qytetarët…

Kërkesë për bashkëpunim

Prizren, 29 nëntor 2023 Drejtoria Rajonale e Policisë në Prizren-Sektori i Hetimeve i Stacionit Policor në Prizren, bazuar…

Arrestohet personi i cili ishte në k�...

Me datën 27.11.2023 hetues policor nga sektori rajonale i hetimeve Prizren përmes rrugëve operacionale dhe falë bashkëpunimit me…

Kërkesë për bashkëpunim

Prizren, 24 nëntor 2023 Drejtoria Rajonale e Policisë në Prizren-Sektori i Hetimeve Rajonale, bazuar në ligj për publikimin…

Kërkesë për bashkëpunim – id...

Njësiti i hetimeve të stacionit policor Qendra në Prishtinë, me autorizim nga prokuroria kompetente, kërkon ndihmë nga qytetarët…

Person në kërkim

Prishtinë, 17 nëntor 2023 Policia e Kosovës, mbështetur në autorizimin e nxjerrë nga Prokuroria Themelore – Departamenti i…

Kërkesë për bashkëpunim

Prizren, 13 Nëntor 2023 Njësiti i hetimeve të përgjithshme që vepron në kuadër të Stacionit Policor në Prizren,…

Kërkesë për bashkëpunim për ident...

Njësiti i hetimeve të përgjitshme që operon në kuadër të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Prishtinë, me autorizim…

Statstikat e përgjithshme: 2024-05-17
0
Aksidentet Fatale
27
Aksidentet Me te Lenduar
36
Aksidentet Pa te Lenduar
1960
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
21
Arrestime
17
Ne Mbajtje