Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Informacione

Informacione

Arrestohen dy persona të dyshuar dhe ...

Prishtinë, 30 mars 2020 Policia e Kosovës, Njësia Rajonale e Drejtorisë për Hetimin e Trafikimit me Narkotik, pas…

Me Shumë>

Të dashur punonjës të Ministrisë s...

Në këtë kohë të vështirë krize, është momenti të jemi shembullorë. Të gjithë ju, individualisht dhe në kolektiv,…

Me Shumë>

Arrestohet grabitësi në Prizren

Prizren, 27 mars 2020 Me datë 27 mars 2020, rreth orës 09:50 min., në rrugën “Remzi Ademi” në…

Me Shumë>

Arrestohet një i dyshuar për veprën...

Arrestohet një i dyshuar për veprën penale “Dhuna ndaj përfaqësuesve të lartë të Republikës së Kosovës” Prishtinë, 27…

Me Shumë>

NJOFTIM PËR MEDIA

Policia e Kosovës, referuar Planit të gatishmërisë dhe reagimit kundër Coronavirusit COVID-19, si dhe urdhrit operativ policor, përmes…

Me Shumë>

Arrestohet një i dyshuar për ‘...

Prishtinë, 25 mars 2020 Drejtoria për Hetimin e Krimeve të Rënda e PK-së, pas pranimit të informatës se…

Me Shumë>

Biografia

Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës

Rashit Qalaj

Statstikat e përgjithshme: 2020-04-02
0
Aksidentet Fatale
8
Aksidentet Me te Lenduar
21
Aksidentet Pa te Lenduar
75
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
21
Arrestime
12
Ne Mbajtje