Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Informacione

Informacione

Drejtuesve të automjeteve që zhvillu...

Gjakovë, 27.03.2023 Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor në Gjakovë, gjatë realizimit të detyrave dhe kontrollit të trafikut në…

Me Shumë>

Kontrollimi i mbarëvajtjes se trafiku...

Prizren, 27 Mars 2023 Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor Prizren dhe njësite tjera policore gjate kryerjes se detyrave…

Me Shumë>

Aktivitetet e policisë rajonale gjat...

Policia Rajonale e Ferizajt ka ndërrmarrë një sërë aktivitetesh në identifikimin e kundërvajtësve të ndryshëm në komunikacion, me…

Me Shumë>

Prishtinë, 27 mars 2023 – Policia e...

Prishtinë, 27 mars 2023 – Policia e rajonit të Prishtinës me qëllim të garantimit dhe ruajtjes së rendit…

Me Shumë>

Arrestohen katër persona për veprën...

Dje nga njësitet policore të stacionit të Obiliqit, janë identifikuar dhe arrestuar katër persona të dyshuar për veprën…

Me Shumë>

Identifikohen katër kundërvajtës t...

Mitrovicë, 27 mars 2023 Njësia e Trafikut në kuadër të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Mitrovicën e Jugut,…

Me Shumë>

Biografia

Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Republikës së Kosovës

Z. Gazmend HOXHA

https://www.facebook.com/KosovoPolice
Statstikat e përgjithshme: 2023-03-28
0
Aksidentet Fatale
19
Aksidentet Me te Lenduar
37
Aksidentet Pa te Lenduar
1864
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
33
Arrestime
21
Ne Mbajtje