Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Informacione

Informacione

Policia fuqizon bashkëpunimin ndërko...

Prishtinë, më 9 shkurt 2024 Policia e Kosovës, përkatësisht Drejtoria për Bashkëpunim Ndërkombëtar Policor (ILECU), në kuadër të…

Me Shumë>

Arrestohet i dyshuari për veprën pen...

Prizren, 07 Shkurt 2024 Sektorit i Hetimeve Rajonale në Prizren, pas pranimit të informatës për një rast” te…

Me Shumë>

Arrestohet një person për veprën pe...

Me datën 05.02.2024 në orën 22:20 dhe në orën 22:35, në dy raste të ndara, policia e stacionit…

Me Shumë>

Identifikohen dy persona të dyshuar p...

Sot hetuesit e Njësitit të hetimeve të Përgjithshme, kanë identifikuar dy persona të dyshuar, të cilët dyshohet të…

Me Shumë>

Kërkohet një i dyshuar për ‘V...

Prizren, 08 Shkurt 2024 Sektori i Hetimeve të Stacionit të Policisë në Suharekë është duke zhvilluar hetime lidhur…

Me Shumë>

Në Prizren sekuestrohen 1 (një ) pis...

Prizren, 05 shkurt 2024 Me datë 05.02.2024, rreth orës 15:00, pas disa veprimeve operativo hetimore hetuesit e Sektorit…

Me Shumë>

Biografia

Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Republikës së Kosovës

Z. Gazmend HOXHA

https://www.facebook.com/KosovoPolice
Statstikat e përgjithshme: 2024-02-22
0
Aksidentet Fatale
12
Aksidentet Me te Lenduar
24
Aksidentet Pa te Lenduar
2215
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
12
Arrestime
10
Ne Mbajtje