Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Informacione

Informacione

Përfundon e qetë e pa incidente prot...

Prishtinë, 25 mars 2023 Policia e Kosovës me qëllim të ruajtjes së rendit dhe qetësisë publike si dhe…

Me Shumë>

Angazhimet e Policisë së Kosovës n...

Prishtinë, 25 mars 2023 Policia e Kosovës me qëllim të ruajtjes së rendit dhe qetësisë publike si dhe…

Me Shumë>

Arrestohen dy të dyshuar në veri dhe...

Prishtinë, 25 mars 2023 Zyrtarë policorë nga Njësia e Ndërhyrjes së Shpejtë e Policisë Kufitare, më 24.03.2023, rreth…

Me Shumë>

Zbatohet plani operativ ‘identifikim...

Prishtinë, 24 mars 2023 Policia ka hartuar dhe zbatuar planin operativ ‘identifikimi i fëmijëve lëmosh-kërkues si viktima të…

Me Shumë>

Arrestim i te dyshuarit për “Ngacmi...

Prizren, 24 Mars 2023 Me date 24.03.2023 ,rreth orës 12:40 nga ana e hetueseve policor është arrestuar i…

Me Shumë>

Aktivitetet policore të Drejtorisë R...

Aktivitetet policore të Drejtorisë Rajonale Mitrovicë Veri Prishtinë, 24 mars 2023 Policia e Kosovës bazuar në vizionin dhe…

Me Shumë>

Biografia

Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Republikës së Kosovës

Z. Gazmend HOXHA

https://www.facebook.com/KosovoPolice
Statstikat e përgjithshme: 2023-03-28
0
Aksidentet Fatale
19
Aksidentet Me te Lenduar
37
Aksidentet Pa te Lenduar
1864
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
33
Arrestime
21
Ne Mbajtje