Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Informacione

Informacione

Policia e Kosovës, në bashkëpunim d...

Prishtinë, më 11 nëntor 2023 Me datën 12.11.2023 në orën 20:45, në stadiumin e qytetit “Fadil Vokrri ”…

Me Shumë>

Policia e Kosovës dhe Dogana e Kosov�...

Prishtinë, më 11 nëntor 2023 Policia e Kosovës në bashkëpunim e koordinim me Doganën e Kosovës, në vazhdën…

Me Shumë>

KOMUNIKATË PËR MEDIA-VAZHDIM

KOMUNIKATË PËR MEDIA-VAZHDIM Ngrihen dyshime për kontrabandë dhe shmangie tatimi gjatë dy ditëve autoritetet sekuestrojnë 244 telefona të…

Me Shumë>

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Prishtinë, më 07 nëntor 2023 Njësia Speciale Intervenuese (NJSI), Njësia për Trajtimin e Mjeteve Eksplozive (NJTME) dhe njësi…

Me Shumë>

Policia e Kosovës pjesë e operacioni...

Policia e Kosovës pjesë e operacionit të përbashkët të udhëhequr nga Frontex, operacion ky i mbështetur edhe nga…

Me Shumë>

Sot filloi procesi i testit me shkrim ...

Prishtinë, më 3 nëntor 2023 Sot, më 03.11.2023, në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike në Vushtrri, ka…

Me Shumë>

Biografia

Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Republikës së Kosovës

Z. Gazmend HOXHA

https://www.facebook.com/KosovoPolice
Statstikat e përgjithshme: 2023-11-22
0
Aksidentet Fatale
21
Aksidentet Me te Lenduar
40
Aksidentet Pa te Lenduar
1233
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
9
Arrestime
8
Ne Mbajtje