Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Informacione

Informacione

Arrestohen tre persona tё dyshuar pë...

  Pejë, 08 janar 2021 Policia e Kosovës, Stacioni Policor nё Istog, me datё 08.01.2021 nё ora 01:55,…

Me Shumë>

Rreth orës 12:00 është raportuar p...

Rreth orës 12:00 është raportuar për një rrahje në progres në rrugën ‘’Nëna Terezë’’ në Fushë Kosovë.Policia menjëherë…

Me Shumë>

Sekuestrohet një armë zjarri me muni...

Prishtinë, 08 janar 2021 – Drejtoria Rajonale e Policisë – Prishtinë, po ndërmarr të gjitha masat e nevojshme…

Me Shumë>

Arrestohen dy të dyshuar për rastin ...

Prishtinë, 08 janar 2021 – Më datë 06.01.2021 rreth orës 20:00, është raportuar se në rrugën “ Dardania…

Me Shumë>

Policia e Kosovës apelon për kujdes ...

Prishtinë 8 janar 2021, Policia e Kosovës bazuar në detyrat dhe autorizimet e saj ligjore dhe kushtetuese është…

Me Shumë>

Arrestohen tre persona të dyshuar pë...

Prishtinë, 04 janar 2021 – Sot rreth orës 11:00, hetuesit e stacionit policor të Obiliqit, kanë arrestuar tre…

Me Shumë>
Statstikat e përgjithshme: 2021-01-26
0
Aksidentet Fatale
20
Aksidentet Me te Lenduar
37
Aksidentet Pa te Lenduar
1081
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
13
Arrestime
7
Ne Mbajtje