Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Informacione

Informacione

Arrestohet një person i dyshuar për ...

Arrestohet një person i dyshuar për veprat Kanosje, posedim i narkotikëve dhe armëmbajtje pa leje Sot nga njësitet…

Me Shumë>

Rasti i koduar ‘’Rrethi’’ vë ...

Prishtinë, më 21 maj 2024 Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Narkotik dega në…

Me Shumë>

Policia dhe Dogana e Kosovës parandal...

Policia dhe Dogana e Kosovës parandalojnë një rast të kontrabandimit të mallrave në vlerë rreth 30.000€ Prishtinë, më…

Me Shumë>

KOMUNUKATË PËR MEDIA – shtesë...

KOMUNUKATË PËR MEDIA – shtesë Prishtinë, më 20 maj 2024 Operacioni policor i realizuar sot në veri të…

Me Shumë>

Gjobë ndaj shoferit në Shtime që dr...

Ferizaj, 20/05/2024 Policia e stacionit në Shtime rreth orës 16:15 në rrugën “Tirana” në Shtime ka ndaluar shoferin…

Me Shumë>

Dërgohen në mbajtje dy persona për ...

Pas një pune intenzive hetimore zyrtarët e Njësitiit të hetimeve të Përgjithshme të rajonit të Prishtinës, kanë identifikuar…

Me Shumë>

Biografia

Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Republikës së Kosovës

Z. Gazmend HOXHA

https://www.facebook.com/KosovoPolice
Statstikat e përgjithshme: 2024-06-03
0
Aksidentet Fatale
21
Aksidentet Me te Lenduar
31
Aksidentet Pa te Lenduar
1521
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
11
Arrestime
03
Ne Mbajtje